adres ted groot
Nieuwbouw Verbouw Bedrijfspanden Villa's Dakopbouwen Bouw Combinatie Heerhugowaard
Woningbouw Utiliteitsbouw Verbouw Dakopbouwen Onderhoud en Renovatie Projectontwikkeling Service en Garantie
Uitbreiding en modernisering LIDL te Alkmaar Verbouw Woongebouw in Landsmeer Nieuwbouw Garage en Keerwanden te Aerdenhout Aanbouw en Interne Verbouwing van een woonhuis te Amstelveen Dakopbouw met Dakterras Blasiusstraat te Amsterdam Nieuwbouw/Herstel Units aan de Otterkoog te Alkmaar Nieuwbouw Bedrijfspand te Alkmaar Nieuwbouw Woonhuis te Landsmeer
Bouwgarant Bouwcombinatie HHW Woningborg Erkend leerbedrijf Vacatures
Ter Braaklaan

Bedrijfspanden

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een bedrijfsruimte. Laat uw bedrijfspand dan ook bouwen door de experts van Bouwbedrijf Ted Groot b.v. Zij kunnen u uitstekend informeren en begeleiden bij het bouwen van uw eigen bedrijfspand. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of eens een kijkje nemen bij enkele voorbeelden die in het menu hieronder zijn opgenomen.

Traditionele bouw
De voordelen van traditionele bouw komen tot uiting in de grote keuze van o.a. bouwmaterialen, opties en ontwerp van het gebouw. In tegenstelling tot de systeembouw met grotendeels vaststaande vormen is de keuze bij traditionele bouw enorm. Welke wensen u ten aanzien van het ontwerp ook heeft, wij kunnen het (bijna) altijd voor u realiseren.
De opties ten aanzien van in- en exterieur zijn daarbij ook nog eens aanzienlijk.

Naast het bouwen zelf kan Bouwbedrijf Ted Groot b.v. u alle verdere zorgen uit handen nemen. Dit loopt van de inschakeling van de architect, het aanvragen van de benodigde (bouw)vergunningen tot en met de verzorging van bijvoorbeeld installaties, sanitaire ruimtes en bestratingen. Daarbij heeft u tijdens de gehele looptijd met korte organisatielijnen te maken. Efficiënt bouwen zorgt naast de reeds genoemde voordelen voor een behoorlijke besparing.

Medistad Medemblik

Medistad Medemblik

 

lees meer


Snackerij Heerhugowaard

Snackerij Heerhugowaard

 

lees meer


Bouwbedrijf Ted Groot

Bouwbedrijf Ted Groot

 

lees meer


Nieuwbouw H&B Holding BV

Nieuwbouw H&B Holding BV

 

lees meer


Onze projecten
Projecten door Bouwbedrijf Ted Groot BV uitgevoerd/in uitvoering.
Ons adres
Bouwbedrijf Ted Groot BV
Coulombstraat 8
1704SP Heerhugowaard
T: 072-5717408
M: info@tedgroot.nl

Espeq Woningborg Bouw garant Bouwend Nederland